Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szekér Suli Autósiskola
Cím: 5000 Szolnok, Debreceni u. 51.Email: szekersuli@szekersuli.hu
Web: www.szekersuli.huTelefon: +36 30 / 255-0073
Fax: +36 56 / 410-581

Bevezető

Vállalkozásomat, a "Szekér-Suli" Középiskolai Gépjárművezető-képző egyéni vállalkozást 1993. augusztus 19-én indítottam. A "Szekér-Suli" mára jól ismert és nagy hagyományokkal rendelkező autósiskola régiónkban.

Bemutatkozás

Oktatási tevékenységemet kezdetben középiskolás diákok gépjárművezető-képzésére alapoztam, hiszen az akkori Környezetgazdálkodási és Építőipari Műszaki Szakközépiskola tanáraként jelentős érdeklődést fedeztem fel e terület iránt a diákok körében. Majd még ebben az évben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közlekedési Felügyelet hajózási osztályával is felvettem a kapcsolatot, mely a mai napig eredményes, hisz sportcélú hajóvezető tanfolyamok szervezését is vállalom. A gépjárművezető-képzés kezdetben (1993-1996) személygépkocsi (B kategória) és tehergépkocsi (C kategória) vezetés oktatására összpontosult. Új partnerként a Magyar Honvédség jelentkezett, a honvéd tanulóinak nyújtott anyagi támogatás miatt mindkét kategória oktatását nagy létszámban végeztük. Majd az akkori "építőiparis" profilhoz illeszkedőnek ítéltem az építőipari gépkezelői tanfolyamok közül a nehézgépkezelői és a könnyűgépkezelői tanfolyamok szervezését, oktatását, lebonyolítását. Az ezekhez kapcsolódó vizsga szervezését a debreceni ÉKKO Építőipari Közszolgáltató, Kereskedő és Oktató KFT végzi, mellyel kapcsolatunk 1993-óta folyamatos és példaértékű.
Jelenlegi tevékenységünk kb. 2/3-a irányul a 'B' kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges készségek oktatására. Kezdetben iskolám három, rendszeresen foglalkoztatott alvállalkozóval működött, ez a létszám mára már 10 főre bővült. Kollégáim megbízásos jogviszonyú mérnökök, oktatók, vagyis alvállalkozók. Évenként 250- 300 tanuló szerez 'B'-kategóriás jogosítványt képzéseinken. Az oktatás magas szakmai színvonalának fenntartását, fejlesztését az akkreditáció követelményeinek megfelelően szabályozott működés és az ISO 9001:2000 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszerünk is támogatja. Az elméleti oktatást korszerű multimédiás eszközrendszerrel végezzük, míg a gyakorlati oktatáshoz tanulóink számára viszonylag új (maximum 5 éves) járműveket biztosítunk. Évek óta több területen együttműködünk az INDEX KFT-vel és Tóth Sándor magánoktatóval: közösen működtetjük az újonnan épült tanpályánkat, amely nyertes eu-s pályázati beruházás. Iskolám képzéseit igénybe veszik magánszemélyek, vállalkozások (legfontosabbak: Építészeti, Faipari és Környezetgazdálkodási Szakközép- és Szakiskola, VAKOND KFT, KRUPATECHNIKA KFT, RETHMANN RECYCLING Rt., Víz és Csatornaművek Koncessziós Rt.) és a Megyei Munkaügyi Központ. Tanfolyamaink igény szerinti helyszínen és időpontokban, rugalmas fizetési lehetőségekkel áll partnereink rendelkezésére.

Keresőszavak

autósiskola


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink