Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Turisztikai és Szabadidõközpont, Ifjúsági Szálláshely
Cím: 5000 Szolnok, TiszaligetEmail: turisztikaikozpont@axelero.hu
Web: www.turisztikaikozpont.huTelefon: (56)424-705, (56)424-335, (56)424-201
Fax: (56)424-335Gps: 47.15869522 , 20.20828819

Bemutatkozás

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének legcsodálatosabb részén, a Tiszaliget legvégén várja a pihenni kikapcsolódni vágyókat az Alföld legnagyobb 320 férõhelyes ifjúsági tábora a Turisztikai és Szabadidõ Központ. A 16 hektáros bekerített terület ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, általános-, középiskolás és családi kirándulásoknak.
A fenyõ és platán fák árnyékában edzõtáborok, fõiskolás és egyetemista gólyatáborok, erdei iskolák is otthonra lelhetnek. A tábor öt darab 25 férõhelyes és egy nyolcvan férõhelyes elõadóterme egész évben ideális feltételeket kínál átképzésekhez, több napos tréningekhez, konferenciákhoz, kertjében több ezer fõs szabadtéri rendezvényekhez is.
Aki persze "csupán" pihenni szeretne, az is megtalálhatja számítását. A Turisztikai és Szabadidõ Központ területén sportpályák csábítják focizásra, kézilabdázásra, kosárlabdázásra a mozgás szerelmeseit, vagy épp kerékpárt bérelve bejárhatják Szolnokot és környékét. Egy kis teniszezéshez, fürdéshez azonban elég néhány perc séta az árnyas fák alatt.
A tábortól 300 méterre ugyanis kitûnõ teniszpályák és termálvizes, csúszdás strand várja a szórakozni vágyókat. No, és ne feledkezzünk el a Tiszáról, hol a horgászok az év bármely szakában csalit vethetnek a harcsáknak, pontyoknak.
Ha pedig véletlenül épp nem akad hal a horogra, akkor sem marad éhen a család. A Turisztikai és Szabadidõ Központ saját éttermében ízletes falatokkal várják a vendégeket.
A nap végén pedig a büfé kis kerthelyiségében egy pohár üdítõ vagy egy korty bor mellett mesélheti el ki-ki egész napos kalandjait, hogy aztán a 3-4-6 ágyas zuhanyzós WC-s kõházak vagy apartmanok valamelyikében álomra hajthassa a fejét.

Elhelyezés: - 28 db 3 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kõházban
- 14 db 4 ágyas szoba, 7 db zuhanyzós, WC-s kõház (emeletes ágyas)
- 28 db 6 ágyas szoba, 14 db zuhanyzós, WC-s kõház (emeletes ágyas)
- 3 db Apartman


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink