Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Alcsi - Holt - Tisza Szabadidõközpont
Cím: 5081 Szajol, Külterület hrsz. 096/8. központEmail: nairam@externet.hu
Web: www.nairam.huTelefon: (56)599-399, (20)366-7616
Fax: (56)599-398Gps: 47.17740631 , 20.30037689

Bemutatkozás

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidõközpont esküvõ helyszín mintegy 7 hektáros területen, az Alcsi-Holt-Tisza partján, gyönyörû parkos területen fekszik Szolnoktól 10 percnyi autóútra Az elmúlt nyolc év során látványosan átalakítottuk az egykori üdülõt, mára egyedülálló és színvonalas szabadidõközpontot sikerült megteremtenünk. Nem csak szálláslehetõséggel, hanem a szolgáltatások és programok széles választékával is várunk, látogass hát el hozzánk.

Célunk az, hogy megtaláld a számodra ideális elfoglaltságot, kortól és érdeklõdési körtõl függetlenül. Nálunk sportolhatsz, pihenhetsz, bulizhatsz jó kis lakodalmakban és tartalmasan töltheted el szabadságodat. Mindíg különös gondot fordítunk arra, hogy kollégáink, miközben egyre többet és többet sajátítanak el a szakma finomságaiból, mindvégig megõrizzék kedvességüket és természetes nyitottságukat veled szemben.

A Szabadidõközpont többfunkciós épületei és létesítményei minden mozgási, regenerálódási és szórakozási igényedre kiváló lehetõséget kínálnak. Teljeskörûen megoldható családod hétvégi nyaralása, vagy akár egy több száz fõs vállalati rendezvény, de a nálunk nagy népszerûségnek örvendõ esküvõi ceremónia és mulatság is.

A szállás- és étkezési lehetõség mellett többféle kényeztetést, például egy kellemes masszázst is választhatsz a mozgalmas nap után. Szabadidõközpontunkban lehetõséged nyílik a négylábú kedvenceid elhelyezésére is. A szobák egy részébe kutyát, macskát is bevihetsz.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink